Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: Intel D945GCLF2D motherboard review

  1. #11
    Constant Bitrate vull's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    172
    Quote Originally Posted by BigIg View Post
    It actually underclocks ram to DDR2-533.

    I've played with this board and performance is more than good enough for CarPC environments.
    only D945GCLF2 will support 667MHz ram then?
    no option for D945GCLF2D in bios to use higher speed ram?

    someone should make the pics smaller?

  2. #12
    Variable Bitrate jessekilner's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    277
    I have this sitting in front of me and can't get the audio driversw to work. they install but it dont work.

    XP SP3 fresh new everything, all other drivers are working from original cd, no internet connection on this one as I have wifi only, my laptop had this issue wondering if it's UAA driver issue.. (Universal Audio Architecture) its as a PCI device unknown on this Intel, anyone have the same issue?
    Did it.. Done it... now I got to keep the neighbors kids away!!

  3. #13
    Low Bitrate RonsRed88's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Western Washington State
    Posts
    93
    Quote Originally Posted by jessekilner View Post
    XP SP3 fresh new everything, all other drivers are working from original cd, no internet connection on this one as I have wifi only, my laptop had this issue wondering if it's UAA driver issue.. (Universal Audio Architecture) its as a PCI device unknown on this Intel, anyone have the same issue?
    I have the same board and the drivers disk that came with it worked flawlessly. I don't recall having to do anything special to make it work.

    I did NOT load any of the "bonus" software. I believe there is a readme file in the root directory of the CD.

    Ron

  4. #14
    Variable Bitrate jessekilner's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    277
    thats strange indeed.. I updated bios, and all drivers via internet today... and still had unknown PCI device..with no audio... completly new PC with XP SP3 disk works flawless on laptop.. anyways I got the UAA drivers form microsoft and it worked (HIGH defnintion bus) thats what the PCI device was.. im dissapointed nothing documented on this..
    Did it.. Done it... now I got to keep the neighbors kids away!!

  5. #15
    Newbie GatorGolfer11's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    On the Space Coast(Florida)
    Posts
    19
    I'm having trouble booting anything on this board. I have a USB DVD drive with which I've tried using an ubuntu live cd and a windows install cd. I've also tried a bootable USB with ubuntu on it. I'll either get a "Boot Error" message or "No bootable device available - insert bootable device and press any key to continue"

    I'm at a loss. I can't do anything until I can load my operating system. Any help would be appreciated.

  6. #16
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,625
    Have you enabled the USB boot devices in the BIOS?


    Because I have this booting to my USB key which has Ghost on it and had to enable the USB device to boot from in BIOS before it would do it.

  7. #17
    Newbie GatorGolfer11's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    On the Space Coast(Florida)
    Posts
    19
    I have enabled the USB boot devices, as well as changed the boot order to place CD/DVD first, then harddisk drives. I'm fairly certain that the the bootable USB drive is interpreted as a harddisk because there is no option for USB devices in the selections for boot order.

    As a side note, I have tested both the bootable USB and the CD/DVD drive on other computers, and both work.

  8. #18
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,625
    It won't show up in the Boot Menu until you enable it in the BIOS

    And my USB memory stick showed up by it's name, it didn't show up as a harddrive.

  9. #19
    Newbie GatorGolfer11's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    On the Space Coast(Florida)
    Posts
    19
    I'll double check my bios settings, but I'm pretty sure I've already enabled the USB devices.

  10. #20
    Newbie GatorGolfer11's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    On the Space Coast(Florida)
    Posts
    19
    So... It's working. I have no idea why. I had the USB devices enabled, and the only setting I changed was "boot USB devices first" to disabled.

    I have no explanation, but thank you Enforcer for your help.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. damn.... Intel D201GLY2A Mini-ITX Motherboard wont boot with m2atx
    By ludikris in forum General Hardware Discussion
    Replies: 17
    Last Post: 05-04-2008, 03:32 PM
  2. Shuttle sv24 or fv24
    By michael_16j in forum General Hardware Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 06-05-2006, 02:56 PM
  3. ATX Motherboard For sale
    By CJ8501 in forum Classified Archive
    Replies: 2
    Last Post: 03-18-2005, 10:29 PM
  4. FS P4 ChainTech Zenith Motherboard
    By belezeebub in forum Classified Archive
    Replies: 0
    Last Post: 02-07-2005, 10:10 AM
  5. How is this motherboard? Intel board inside..
    By sspiro in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 01-16-2005, 01:16 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •