Page 15 of 141 FirstFirst ... 567891011121314151617181920212223242565115 ... LastLast
Results 141 to 150 of 1402

Thread: HD Radio Cables READY!

  1. #141
    High Voltage blk02si's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Motorcity
    Posts
    2,265
    Blog Entries
    1
    weird looks like the link is down or maybe Mitch has sold all of his stock! With the demand for these cables I would for see him making another batch. Perhaps this does merit a PM.

    In any event my tuner/cable/skin is almost ready for production use in the car
    Build Things, it keeps your brain busy.

    AutoPC v1 (Retired) - AutoPC v2 (in progress) - www.shocknet.us

  2. #142
    Maximum Bitrate DaveDog's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Greenacres, WA
    Posts
    604
    incorrect link posted for mitch's site try .net

    http://www.rush2112.net
    TruckPC - gutted, being used for test setup
    BoatPC - All in 1 in cuddy, N7 using VNC on dash, RR
    BlazerPC - Nexus 7 with Timur's USBROM

  3. #143
    FLAC
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Las Vegas
    Posts
    1,286
    Still says, "Product not found!" on that page, I hope I'm not too late.

  4. #144
    Super Moderator
    Auto Apps:loading...
    JohnWPB's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    West Palm Beach, Florida
    Posts
    4,723
    Blog Entries
    1
    (I corrected the link above to to go to the .net site)

    Hmmm confirmed... The link is correct, however on his site, clicking any of the links to the cable, reports a product not found.

    Possibly a problem with the page or something..... I have PM"d Mitch, in case that it is an error.
    Front End of Choice: Ride Runner (Is there anything else??? ) & Powered by the DFX5.1 Skin Available in the Mobile App Mart

    My Fiero Build Thread

  5. #145
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,261
    PM by John did the trick

    a got 8 left, + 50 More board on the way

    mitch
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  6. #146
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,261
    AUs? = Australia?
    i can assure you it wont get HD

    and im coded for 10k tuning

    ie in america 94.1, 97.5 and our am 1060, 1120 1210

    it might be able to tune like 94.2 and 9k am, but i dont know
    never bothered to explore it

    mitch
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  7. #147
    High Voltage blk02si's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Motorcity
    Posts
    2,265
    Blog Entries
    1
    I finally got around to installing the tuner on my embedded OS setup, took about 4 hours of software config since I updated RR and my skin but everything is working great with my carPC. Just noticed some behavior that I didn't while testing on the desktop. I never turned my desktop off at all while testing, (had a seperate 12v for the tuner) and I noticed it "clicks" on and "clicks" off when you launch or close the HD radio menu in RR or mitchs app. Now I do hard-offs with my carPC and cold boots every time. I've noticed when my hardware is initializing I can hear the tuner click on and off twice during the boot process. Not sure if its supposed to or not, I figured its just the OS probing the COM port and doing a test of the hardware. Just curious if someone could share their cold boot behavior with me. Thanks again for the clean interface mitchj, its working great so far!
    Build Things, it keeps your brain busy.

    AutoPC v1 (Retired) - AutoPC v2 (in progress) - www.shocknet.us

  8. #148
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,261
    yes.. power to the HD Radio is controlled by DTR (modem line)
    the OS is touching it while booting... maybe looking for a modem

    mitch
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  9. #149
    Low Bitrate
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    92
    Finally got my Visteon HDZ300 ordered and ordered a cable from Mitch.

  10. #150
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,169
    Blog Entries
    53
    well the metra blade antenna actually did worse in my install than my factory antenna. Can anyone else recommend an antenna or perhaps point out some things that cause interference with the fm signal?
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

Similar Threads

  1. PC Card for HD Radio
    By Spotted in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 09-03-2008, 08:01 PM
  2. HD Radio
    By skyhawk2114 in forum StreetDeck
    Replies: 12
    Last Post: 06-04-2008, 02:17 PM
  3. HD radio in my BMW
    By DAMBRO24 in forum Car Audio
    Replies: 3
    Last Post: 11-14-2007, 06:19 PM
  4. Someone here has be be able to crack this HDRadio for the car!
    By Kamakazie2 in forum Hardware Development
    Replies: 243
    Last Post: 09-20-2007, 09:04 PM
  5. HD Radio?
    By peecee in forum Car Audio
    Replies: 3
    Last Post: 12-31-2006, 03:48 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •