Page 45 of 141 FirstFirst ... 35363738394041424344454647484950515253545595 ... LastLast
Results 441 to 450 of 1402

Thread: HD Radio Cables READY!

  1. #441
    Low Bitrate
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    69
    I made a cable to go from my hd radio to cd in..............my motherboard doesnt have cd in....when did they start doing this?!?!?! any idea of how i can fix this problem?

    btw i have a via vb7001.


    Jarrod

  2. #442
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,256
    As Professor Hubert J. Farnsworth would say, "GOOD NEWS EVERYONE"

    I got tracking on the boards... assuming they are inside they box!
    they are here tomorrow (wednesday 2/27) morning...
    im gonna take off from DAY job (cause i love you guys) and solder and test
    and ship!!! should get anything paid for already out by thursday!

    thanks everyone for their patience

    krnpimpsta, thanks for the response!!

    Mitch
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  3. #443
    Low Bitrate
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    69
    awesome news mitch....looking forward to my cable.....on another note, what is the deal with my motherboard? i dont have a cd in plug on my motherboard(via vb7001). but i have a adjustment in my volume for cd player volume????

  4. #444
    Low Bitrate
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    69
    ok well did a lil searching and found this http://www.intel.com/support/motherb.../CS-014753.htm so what might be my other options?

  5. #445
    Constant Bitrate krnpimpsta's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    DC Metro area
    Posts
    164
    Quote Originally Posted by mitchjs View Post
    As Professor Hubert J. Farnsworth would say, "GOOD NEWS EVERYONE"


    krnpimpsta, thanks for the response!!

    Mitch

    No prob man, thanks for providing a cheap HD radio solution!

  6. #446
    FLAC greatwhite's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Top o' the world Ma!
    Posts
    1,282
    Quote Originally Posted by jayrod7387 View Post
    ok well did a lil searching and found this http://www.intel.com/support/motherb.../CS-014753.htm so what might be my other options?
    "MIC" in.

    Cheers
    For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return.
    Leonardo Da Vinci

  7. #447
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,256
    Question, can RoadRunner play audio accross devices?

    wait... RR uses winamp and the winamp LINE in plugin of somesort right?

    so say u are using a onboard audio system... that the speakers are connected to
    and plug in say... USB Audio Input device...
    would you be able to "capture/monitor" the audio from that device, and play it though the speakers connected on the onboard audio system

    i hope you understand the question

    windows doesnt do this natively

    mitch
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  8. #448
    Low Bitrate
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    69
    well WHAT usb audio device......?....anyway i did make a cord tonight to go straight into the pin header on the mobo for FRONT mic input. my rear mic is used as center/lfe. just messes things up if i decided to mess with voice recognition....o well...gotta have radio! thanks guys


    Jarrod

  9. #449
    Constant Bitrate smp4488's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    119
    Ok guys, i know you have heard this a million times but i can't get HD radio going in RR. I have it working with mitch's program, but not in RR. I have changed to HD skins, did the dll update in the hd folder, edited the config with many different options, updated my skin and rr. Please, i have been working on this for months, what else can i do?

  10. #450
    High Voltage blk02si's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Motorcity
    Posts
    2,262
    Blog Entries
    1
    You're most likely missing a setting in rr.ini

    you need at minimum:


    Code:
    radiomode=8
    
    hdradioport=1  (or whatever port you are using)
    I also have these settings in mine:

    Code:
    allowallfreqs=false
    radioline=6
    userbds=true
    Make sure your port settings are right and your GPS software is not stealing your port assignment.
    Build Things, it keeps your brain busy.

    AutoPC v1 (Retired) - AutoPC v2 (in progress) - www.shocknet.us

Similar Threads

  1. PC Card for HD Radio
    By Spotted in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 09-03-2008, 07:01 PM
  2. HD Radio
    By skyhawk2114 in forum StreetDeck
    Replies: 12
    Last Post: 06-04-2008, 01:17 PM
  3. HD radio in my BMW
    By DAMBRO24 in forum Car Audio
    Replies: 3
    Last Post: 11-14-2007, 05:19 PM
  4. Someone here has be be able to crack this HDRadio for the car!
    By Kamakazie2 in forum Hardware Development
    Replies: 243
    Last Post: 09-20-2007, 08:04 PM
  5. HD Radio?
    By peecee in forum Car Audio
    Replies: 3
    Last Post: 12-31-2006, 02:48 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •