Page 6 of 36 FirstFirst 12345678910111213141516 ... LastLast
Results 51 to 60 of 354

Thread: W3bTracker - GPS Tracking & Secure Location Marking (also offering Mologogo tracking)

  1. #51
    FLAC W3bMa5t3r's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Washington, DC
    Posts
    1,268
    Quote Originally Posted by Cheekz185 View Post
    What kind of GPS receiver are u using? Are u using a com port splitter? If so which one?
    I've used an older one, a HICOM 204E, my new one, the BU-353.. both work. And no, I haven't used a port splitter. I think I'm gonna try one now and see if that's affecting it...

  2. #52
    FLAC
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Queens, New York
    Posts
    1,386
    Quote Originally Posted by W3bMa5t3r View Post
    I've used an older one, a HICOM 204E, my new one, the BU-353.. both work. And no, I haven't used a port splitter. I think I'm gonna try one now and see if that's affecting it...
    try using xport 3....
    2002 Mitsubishi Galant
    Progress: 90% [-▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓- ->

    Carputer Specs:
    Via M10K
    512mb Ram
    60GB HDD
    Souund Blaster Audigy2 NX
    OPUS ITX PC Case


  3. #53
    FLAC W3bMa5t3r's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Washington, DC
    Posts
    1,268
    Quote Originally Posted by Cheekz185 View Post
    try using xport 3....
    doing it now

    Ok... so it doesn't work with Xport3.. hmm interesting... off to investigate...

  4. #54
    Constant Bitrate Playerbeat's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    San Jose, CA
    Posts
    120
    I think I'm getting the same problem as Cheekz185. When I press gps tracking and as soon as the app receives the first coordinates it gives me the "could not communicate with com port#" error, but I can see the first coordinates come in. It does work when I'm using the logging option. And yes xport doesn't work at all.
    7" TouchScreen Carputer
    Rockford Fosgate 1501BD and Rockford 551s
    12" MTX 9500 in a SS* or a 12" Brahma in a SS*
    ZAPCO COMPONENTS in front and RFs in rear
    2 YellowTops and a 200amp Iraggi Alternator
    *Snell Shell box from nolteaudio.com

  5. #55
    FLAC
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Queens, New York
    Posts
    1,386
    Quote Originally Posted by W3bMa5t3r View Post
    doing it now

    Ok... so it doesn't work with Xport3.. hmm interesting... off to investigate...
    I should try it with Franson GPSGate
    2002 Mitsubishi Galant
    Progress: 90% [-▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓- ->

    Carputer Specs:
    Via M10K
    512mb Ram
    60GB HDD
    Souund Blaster Audigy2 NX
    OPUS ITX PC Case


  6. #56
    Constant Bitrate Playerbeat's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    San Jose, CA
    Posts
    120
    Quote Originally Posted by Cheekz185 View Post
    I should try it with Franson GPSGate
    did you get it working without any splitters?
    7" TouchScreen Carputer
    Rockford Fosgate 1501BD and Rockford 551s
    12" MTX 9500 in a SS* or a 12" Brahma in a SS*
    ZAPCO COMPONENTS in front and RFs in rear
    2 YellowTops and a 200amp Iraggi Alternator
    *Snell Shell box from nolteaudio.com

  7. #57
    FLAC
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Queens, New York
    Posts
    1,386
    Quote Originally Posted by Playerbeat View Post
    did you get it working without any splitters?
    no, i had the complete opposite problem with Purdooms Gps app. HIS PROgram DI NOT work unless i was using Xport3....I dont know what it could be THis doesrnt work either or
    2002 Mitsubishi Galant
    Progress: 90% [-▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓- ->

    Carputer Specs:
    Via M10K
    512mb Ram
    60GB HDD
    Souund Blaster Audigy2 NX
    OPUS ITX PC Case


  8. #58
    FLAC W3bMa5t3r's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Washington, DC
    Posts
    1,268
    Hey guys, I've been doing some testing tonight and I'm able to pull data from Xport 3... so I just have to fix a few things and I think (and hope) this will fix some of the issues Later...

  9. #59
    FLAC W3bMa5t3r's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Washington, DC
    Posts
    1,268
    Ok, I've uploaded 1.8 (Still using the NetComm Wrapper for Mscomm). It seems the sentences coming from the receiver and from Xport vary a bit, so in making it work with Xport... I've crippled the ability to read straight from the receiver. I know most of us are using a splitter anyways, so this might not be a big issue, but I will try to make it compatible to using both. Let me know if this actually does work for you now. I've included the latest Xport3 with the program, along with the NetComm installer.

    Cheers... The W3bMa5t3r

  10. #60
    FLAC
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Queens, New York
    Posts
    1,386
    WEll I have to say that it does work now with xport3. Im glad about that... But how does the tack to log work? Is it all manual or does it automatically log and then send the data when u get an internet connection. Also the gps connect/disconnect does not work it is just red all the time. But when i first open the APP it flashes green once and thats it!
    2002 Mitsubishi Galant
    Progress: 90% [-▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓- ->

    Carputer Specs:
    Via M10K
    512mb Ram
    60GB HDD
    Souund Blaster Audigy2 NX
    OPUS ITX PC Case


Similar Threads

  1. tracking police gps
    By geoff897 in forum GPS
    Replies: 39
    Last Post: 09-10-2010, 10:43 PM
  2. need a gps tracking solution cheeep
    By L33TZOR in forum GPS
    Replies: 1
    Last Post: 09-11-2006, 06:53 AM
  3. Interesting GPS tracking software
    By Tred in forum Software & Software Development
    Replies: 15
    Last Post: 10-26-2005, 07:59 PM
  4. GPS Tracking
    By OriginalNick2 in forum Centrafuse
    Replies: 28
    Last Post: 01-21-2005, 03:38 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •