Page 14 of 15 FirstFirst ... 456789101112131415 LastLast
Results 131 to 140 of 143

Thread: Official Bug reports.

  1. #131
    Variable Bitrate SilentAdmirer's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Linz Am Rhein , DE
    Posts
    276
    Ok I know the problem. Sorry about that Will rectify it ASAP
    VOICES Status : Rework in Progress [||--------](20%)
    Preview Version at http://voices.techworldonline.com

  2. #132
    Newbie
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5
    thaks SA youre the best I dunno how I can drive without Voices anymore Should that work with non standard resolutions I wanna run at 1024*500? I like to run a skined winamp on the same screen as Voices.

  3. #133
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    AT/Vienna
    Posts
    112
    Hi!
    the elevator indication obviously always is in feet. If meters are adjusted, the indication should be multiplied by 0.3048, in order to receive a correct announcement!
    And if I already am thereby... The range reading is not correct at all! One starts VOICES, the distance is computed correctly, while driving becomes the Differnez ever more largely. One adjustment is only through again start possible.

    For example: I am after VOICES still 412km from Vienna removed, actually am it however only more 250km. I am some meters before the goal and VOICES mean the distance amount to 30km...
    Regards
    Oliver


    http://picasso.zoffi.net

  4. #134
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    AT/Vienna
    Posts
    112
    Hi!
    There is another little mistake ...
    In the attachet Picture, you ca see a route:
    The green Line will be computed by MAPPoint and is correct.
    The red line was computed at run-time of VOICES and is like that not correct! To drive why I derived from the motorway around some km later again? Map POINT knows the motorway as existing - otherwise I also another route was suggested gotten here.
    Attached Images Attached Images  
    Regards
    Oliver


    http://picasso.zoffi.net

  5. #135
    Variable Bitrate SilentAdmirer's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Linz Am Rhein , DE
    Posts
    276
    hi Ozoffi,
    From the figure its quite clear that the start point of the green route is not the start of the red one. Can you put the start point at the same place as the start of the red line in Mappoint and try to get Direction. You will get the same route as the red one. As VOICES does not have a inbuild logic to get the direction, it depends on Mappoint to get the route. The routing option of VOICES takes the start point as the present GPS location of the vehicle.

    Regards
    Satish
    VOICES Status : Rework in Progress [||--------](20%)
    Preview Version at http://voices.techworldonline.com

  6. #136
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    AT/Vienna
    Posts
    112
    Hi SilentAmirer!
    The Start- and Endpoints are the same (Vienna -> Lignano)
    The picture shows only one cutout - evenly only the different rod guidance with same start and destination.
    The green Line ist the Route to the Beginning. The red Line ist the Route, it will be computed while driving....
    It was in somewhat so: I drive, come to the place shown and VOICES meant "rerouting" and the new route (red line) showed up...
    But, it is always shown to me that I move on the original route (motorway). The Rerouting is incomprehensible to me therefore!

    By the way, the thing with the incorrect announcement with the height - I think that the Conversion factor at the best one is deposited in the INI, if this is a peculiarity of certain GPS-mouse.
    Regards
    Oliver


    http://picasso.zoffi.net

  7. #137
    Variable Bitrate SilentAdmirer's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Linz Am Rhein , DE
    Posts
    276
    The problem is when VOICES routes , it takes the current location as the start point. Now I want to know is wheter you manually did reroute or auto-route is ON ? Did VOICES give a voice feed back "Re-Routing".
    VOICES Status : Rework in Progress [||--------](20%)
    Preview Version at http://voices.techworldonline.com

  8. #138
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    AT/Vienna
    Posts
    112
    auto-reroute is ON and VOICES give me the Feedback "Re-Routing".
    I do not understand why. There was no reason for it. I drove the original route, without leaving these. Normally is so exact car rerouting only then, if one leaves the route in direction of travel - if one some hundred meters * beside * the route drives, is anyway all the same that... (which I also as an error regard).

    All this can be connected naturally also with the map material of MAPPoint. Because in Austria that did not happen to me ever! The Italy map material does not seem to be very exact. Thus there are there highway entrances, which did not exist to no more, or ever... Then you cannot make with VOICES also much against it ;-)

    The difference of the distance computation continues to increase by the way, if teh GPS-Mouse loses the contact to the satellits - e.g. through tunnel. The momentary position is repaired after a tunnel, but the distance is obviously not adapted.
    Regards
    Oliver


    http://picasso.zoffi.net

  9. #139
    Newbie
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Central Jersey, NJ
    Posts
    15
    I've noticed another issue. If the GPS signal is lost for a longer time (a few minutes or so), VOICES Nav has a problem picking it back up, and updating the current location. Then, you have to restart the navigation from the current point. I know the signal has been picked up again, since my BU-303 mouse is blinking.

  10. #140
    Newbie
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    10
    you need all zips like pointers and skin....I got the same error just with application zip ...

Similar Threads

  1. Official Bug report
    By coyote in forum MediaCar
    Replies: 366
    Last Post: 11-30-2005, 03:50 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 03-05-2004, 05:24 AM
  3. bug: (me.org is down for me)
    By mutilator in forum Media Engine
    Replies: 0
    Last Post: 02-22-2004, 08:28 PM
  4. ME 2.0 Official Bug Reports
    By phat_bastard in forum ME Archive
    Replies: 67
    Last Post: 01-31-2004, 07:27 PM
  5. Weird bug on vBulletin search
    By izaram in forum Off Topic
    Replies: 4
    Last Post: 05-15-2002, 01:56 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •