Page 2 of 15 FirstFirst 123456789101112 ... LastLast
Results 11 to 20 of 143

Thread: Official Bug reports.

  1. #11
    See me in my wet t-shirt. stevieg's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Warwickshire, UK
    Posts
    1,887
    @Silentadmirer
    Thanks, will not re-route while on the motorway then for the moment.

    First real road test today, actually relying on it to get me to the UK Car PC meet, and it got me there!!!

    Didn't crash once !!! Routing directions on this journey were just at the right time, and voice directions guided me home.

    Only 1 bug... I planned the destination and drove there, for the way home I said 'Computer Take Me Home'. The bug appears to be if you ask it to re-route, it re-routes to the old destination. Also for some reason it tried to re-route half way home without asking it to which of course was confusing and needed to ask to be taken home again!!
    Ford Focus MP3 : www.stevieg.org/carpc Blog Updated 29 January 2009!
    Car PC Status: Complete - Undergoing Software Redevelopment

  2. #12
    Maximum Bitrate bertybassett's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Gloucester (UK)
    Posts
    600
    I'm finding that once a route is enter it will re-ruote all the time. Constantly saying rerouting till I manually exit. This never happend with the alpha dashpc.exe

  3. #13
    Variable Bitrate SilentAdmirer's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Linz Am Rhein , DE
    Posts
    276
    bertybassett : Can you check the ini file for AutoRoute and MaxError and let me know. I will try to simulate it

    Satish

  4. #14
    Maximum Bitrate bertybassett's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Gloucester (UK)
    Posts
    600
    yeah autoroute is set to 1. I'll double check the max error in 5mins.

  5. #15
    Maximum Bitrate bertybassett's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Gloucester (UK)
    Posts
    600
    Also I'm sure this fix has been covered before so I tried a quick search but I couldn't find any info on it, so here go'es.

    In media car the screen size is a bit messed up. The bottom tool bar has the up arrow and home buttons moved up to much, also this effects the main toolbar (access by the up arrow). Can anyone shed any light on how to fix this? Do I just edit the ini file to the correct screen size?

    As a stand alone app the screen size is fine,so it must be something to do with the media car tool bar at the top of the screen.


    One picture attached
    Attached Images Attached Images  

  6. #16
    Maximum Bitrate bertybassett's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Gloucester (UK)
    Posts
    600
    checked max error and that is set up to 0. What does it do? The rem statement doesn't make much sense to me.

    BTW setting autoroute to 0 seemded to have fixed my re-routing problems.

  7. #17
    Maximum Bitrate skippy76's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Cambridge, MA, USA
    Posts
    507
    BertyBassett: What screen res are you using?
    06 Volvo XC90
    Use to have installed MII 10000/512Mb/40GB, Lilliput 7", OPUS 90W, Wifi-G PCMCIA, Head Unit Aux adapter, Delorme GPS, XM PCR, Audigy NX, RR
    Car PC downloads: http://carpc.harteveldt.com/

  8. #18
    Maximum Bitrate bertybassett's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Gloucester (UK)
    Posts
    600
    800 x 600 on a wide screen

  9. #19
    See me in my wet t-shirt. stevieg's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Warwickshire, UK
    Posts
    1,887
    @SilentAdmirer - Been using it to get me up and down the country, and so far good!!! Estimated time to arrival seems to change depending on my current speed rather than average though!

    Bug... When calculating a long route (96 miles) it pops up Server Busy error, press retry and it continues

    ALSO more on the motorway... It doesn't seem to think I am on the motorway AT ALL - it will re-route to the nearest road whatever. It is fine by a slip road or services though. It re-routes as if the motorway doesnt exist
    Ford Focus MP3 : www.stevieg.org/carpc Blog Updated 29 January 2009!
    Car PC Status: Complete - Undergoing Software Redevelopment

  10. #20
    Variable Bitrate SilentAdmirer's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Linz Am Rhein , DE
    Posts
    276
    Quote Originally Posted by stevieg
    @SilentAdmirer - Been using it to get me up and down the country, and so far good!!! Estimated time to arrival seems to change depending on my current speed rather than average though!

    Bug... When calculating a long route (96 miles) it pops up Server Busy error, press retry and it continues

    ALSO more on the motorway... It doesn't seem to think I am on the motorway AT ALL - it will re-route to the nearest road whatever. It is fine by a slip road or services though. It re-routes as if the motorway doesnt exist
    I will take a look at it this weekend and do the bug fix ASAP

    Regards
    Satish

Similar Threads

  1. Official Bug report
    By coyote in forum MediaCar
    Replies: 366
    Last Post: 11-30-2005, 03:50 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 03-05-2004, 05:24 AM
  3. bug: (me.org is down for me)
    By mutilator in forum Media Engine
    Replies: 0
    Last Post: 02-22-2004, 08:28 PM
  4. ME 2.0 Official Bug Reports
    By phat_bastard in forum ME Archive
    Replies: 67
    Last Post: 01-31-2004, 07:27 PM
  5. Weird bug on vBulletin search
    By izaram in forum Off Topic
    Replies: 4
    Last Post: 05-15-2002, 01:56 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •