Results 1 to 2 of 2

Thread: (UPDATE: Solved)Need S&T's to auto start during logon into RR Desktop

  1. #1
    Maximum Bitrate locs4dayz's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    507

    Thumbs up (UPDATE: Solved)Need S&T's to auto start during logon into RR Desktop

    Now that I have a user that uses the RR skin as its default GUI, there is just one more thing needing fixing for it to be perfect. Now that explorer.exe is not the default GUI for this user, S&T's no longer automatically starts up when I login.

    How do I fix??? Is this the answer?....

    Add to RRconfig ExecTBL:

    "ONSKINSTART","MYAPP"
    "MYAPP","RUNQ;C:\Program files\MyApp\MyApp.exe"

    Thanks in advance!!!
    Linux(Learning the curve...Like when driving!!!)
    Worklog!!!http://www.mp3car.com/vbulletin/fabr...l-worklog.html

  2. #2
    Maximum Bitrate locs4dayz's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    507

    Angry Always something to stop progress!!!

    Quote Originally Posted by locs4dayz View Post
    Now that I have a user that uses the RR skin as its default GUI, there is just one more thing needing fixing for it to be perfect. Now that explorer.exe is not the default GUI for this user, S&T's no longer automatically starts up when I login.

    How do I fix??? Is this the answer?....

    Add to ExecTBL:
    "ONSKINSTART","MYAPP"
    "MYAPP","RUNQ;C:\Program files\MyApp\MyApp.exe"

    Thanks in advance!!!

    Well, as it turns out, this was the answer...but now, as with all things "Windoz", I've got a new problem. Suddenly my RR Greeting doesn't work, but does when I test it. I'm sick of reinstalling and recalibrating stuff. Sucks that my greeting no longer works on RR startup, but I am exhausted and just don't feel like reinstalling DXF5(and I'm definitely not reinstalling Windows XP), then having to set all my buttons again and all(too much "repetitive" work). Just my luck no sooner I get it all back the way it was, the problem will come back.

    Is there a way I can fix this without reinstalling DFX5(maybe using regedit...getting quite comfortable editing now)? I want my "Please fasten your seatbelts"

    I'll finally be done with my installation if I can fix this damn issue(with the exception of adding recovery options to the grub boot menu for XP and Win 7...but that's a linux issue)
    Linux(Learning the curve...Like when driving!!!)
    Worklog!!!http://www.mp3car.com/vbulletin/fabr...l-worklog.html

Similar Threads

  1. Start gamma panel together with RR
    By Erwin in forum Road Runner
    Replies: 3
    Last Post: 08-11-2008, 02:01 PM
  2. Cant start RR after installation (win98 SE)
    By qha_vn in forum RR Bug Tracker
    Replies: 15
    Last Post: 12-05-2007, 10:26 AM
  3. Strange RR problem with auto day/night switching
    By hellodave in forum Road Runner
    Replies: 16
    Last Post: 10-31-2007, 05:25 AM
  4. status update....
    By 0l33l in forum PowerVoice
    Replies: 17
    Last Post: 05-05-2005, 12:22 PM
  5. Auto Engine Start without A PC
    By lostreception in forum General Hardware Discussion
    Replies: 23
    Last Post: 12-07-2004, 12:39 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •