Page 17 of 27 FirstFirst ... 7891011121314151617181920212223242526 ... LastLast
Results 161 to 170 of 269

Thread: Using minLogon to speed up booting and decrease footprint

  1. #161
    FLAC Skraggy_uk's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Warrington UK
    Posts
    1,484
    All I have to do is now is work out why I get an error one with EWF.
    4x4 in a turbo stylee.

  2. #162
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    131
    Doublecheck all the registry entries.. maybe you forgot one?

  3. #163
    FLAC Skraggy_uk's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Warrington UK
    Posts
    1,484
    Quote Originally Posted by FetLyd
    Doublecheck all the registry entries.. maybe you forgot one?
    I copy and pasted the ones listed on the thread about ewf, but I will double check. Cheers.
    4x4 in a turbo stylee.

  4. #164
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    131
    Did you remember this one?

    Code:
    Windows Registry Editor Version 5.00
    
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\ewf]
    "ErrorControl"=dword:00000001
    "Group"="System Bus Extender"
    "Start"=dword:00000000
    "Type"=dword:00000001
    
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{71A27CDD-812A-11D0-BEC7-08002BE2092F}]
    "UpperFilters"="Ewf"
    
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\ewf\Parameters]
    
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\ewf\Parameters\Protected]
    
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\ewf\Parameters\Protected\Volume0]
    "VolumeID"="{1EA414D1-6760-4625-8CBE-4F9F85A48E15}"
    "Type"=dword:00000001
    "ArcName"="multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)"

  5. #165
    FLAC Skraggy_uk's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Warrington UK
    Posts
    1,484
    Quote Originally Posted by FetLyd
    Did you remember this one?

    Code:
    Windows Registry Editor Version 5.00
    
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\ewf]
    "ErrorControl"=dword:00000001
    "Group"="System Bus Extender"
    "Start"=dword:00000000
    "Type"=dword:00000001
    
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{71A27CDD-812A-11D0-BEC7-08002BE2092F}]
    "UpperFilters"="Ewf"
    
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\ewf\Parameters]
    
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\ewf\Parameters\Protected]
    
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\ewf\Parameters\Protected\Volume0]
    "VolumeID"="{1EA414D1-6760-4625-8CBE-4F9F85A48E15}"
    "Type"=dword:00000001
    "ArcName"="multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)"
    Will need to double check that when I get home from work, cheers.
    4x4 in a turbo stylee.

  6. #166
    Newbie SlashEMc2k's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    UK
    Posts
    51
    Make sure you have the right ewf.sys its in the right directory system32/drivers
    and you have the correct ewf manager in system32 dir.

    I kept getting the error1 it was because I was using ewf FROM XPE SP1 and not SP2

  7. #167
    FLAC Skraggy_uk's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Warrington UK
    Posts
    1,484
    Quote Originally Posted by SlashEMc2k
    Make sure you have the right ewf.sys its in the right directory system32/drivers
    Yep
    and you have the correct ewf manager in system32 dir.
    yep

    I kept getting the error1 it was because I was using ewf FROM XPE SP1 and not SP2
    I used the ones from the EWF.zip, EWF and minlogin archive that was posted to the thread.
    4x4 in a turbo stylee.

  8. #168
    Newbie SlashEMc2k's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    UK
    Posts
    51
    So you downloaded and used this file:
    http://test.crimsonstain.net/EWF.zip

    Did you read this forum aswell to see the problems I had?
    New EWF + MinLogon and CF instructions

  9. #169
    FLAC Skraggy_uk's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Warrington UK
    Posts
    1,484
    Yesm think that was the ones I used.

    Ah no, didn't see those. Wil read that thread.
    4x4 in a turbo stylee.

  10. #170
    Low Bitrate QuickCarl's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Atlanta
    Posts
    81
    Eureka!

    Witched to safe mode and the winlogon.exe rename and minlongon.exe rename problem was overcome. Followed the rest of the directions. Piece of cake.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •