Page 27 of 32 FirstFirst ... 17181920212223242526272829303132 LastLast
Results 261 to 270 of 320

Thread: New EWF + MinLogon and CF instructions

  1. #261
    FLAC
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Memphis - TN
    Posts
    1,272
    2011 Nissan Frontier SL
    AMD X3 2.2 | M4-ATX | 16Gb SSD | 2GB DDR3-1333 | MSI GF615M-P33 MB
    OBDPROS USB | BU-303 GPS l LILLIPUT TS | Car2PC adapter | XM Direct | USB Dual band N with custom mag-mount antenna.

  2. #262
    Low Bitrate
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    West Virginia
    Posts
    83
    Quote Originally Posted by Custommx3 View Post
    Already did. I believe it is just the cheapie CF card causing the issue. My good Sandisk Extreme IV should be arriving this week, so I'll know then.

  3. #263
    Newbie
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    netherlands
    Posts
    13
    hi folks,

    I'm for the netherlands and my english is not so perfect. It would take me hours to go through this post just to find ou my question. so i'm not sure if it has been asked already...

    I want to use EWF+ HORM on my carpc.

    I only have 1 HDD and it's been split into 3 partitions.

    Can I use EWF+HORM on the C: drive and put my films/music/sygic on the other partitions?

    Does EWF+HORM even work on xp pro?

  4. #264
    FLAC
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Memphis - TN
    Posts
    1,272
    yes and yes
    2011 Nissan Frontier SL
    AMD X3 2.2 | M4-ATX | 16Gb SSD | 2GB DDR3-1333 | MSI GF615M-P33 MB
    OBDPROS USB | BU-303 GPS l LILLIPUT TS | Car2PC adapter | XM Direct | USB Dual band N with custom mag-mount antenna.

  5. #265
    Newbie
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    netherlands
    Posts
    13
    tnx custom,

    I am going to try it out.

  6. #266
    Maximum Bitrate jonessc's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Wales, UK
    Posts
    787
    Hi Guys

    Whats everyones experience using minlogon with a bluetooth dongle?

    For me and a few other members we cannot get them to work correctly, everything else works fine tho
    CarPuter Progress:
    Planning:-----> [||||||||||] 100%
    Hardware Buying:-> [||||||||||] 100%
    Software:-----> [||||||||||] 100%
    Installing:-----> [||||||||||] 100%
    Current Project= Making skins in photoshop...

  7. #267
    Low Bitrate
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    West Virginia
    Posts
    83
    Quote Originally Posted by blbrchnk View Post
    Already did. I believe it is just the cheapie CF card causing the issue. My good Sandisk Extreme IV should be arriving this week, so I'll know then.
    OK so I got the OS copied over to the new CF card, but it seems rather slow and freezes when I try to hibernate/shutdown/restart. Programs do work in windows, and I have disconnected all the peripherals I could to make sure it wasn't a conflict with those. Any ideas?

  8. #268
    FLAC SFiorito's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Posts
    1,364
    ACPI functions (stand by and hibernate) will not work with removable drives. What CF card are you using? Did you make all the configuration changes from my instructions to minimize writes? What part is slow? Booting up or just running?
    EWF, HORM, MinLogon on XP.

    Zotac ION Atom N330, 2GB low-profile RAM, M3-ATX
    Win Embedded Std 2011 RC
    OCZ Vertex Turbo 30GB SSD
    Lilliput 629 Transflective, WRX Screen Mount
    BlueSoleil BT, i-Blue GM-2 GPS, DirectedHD Radio, Andrea Mic
    VoomPC 2

  9. #269
    Low Bitrate
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    West Virginia
    Posts
    83
    Quote Originally Posted by SFiorito View Post
    ACPI functions (stand by and hibernate) will not work with removable drives. What CF card are you using? Did you make all the configuration changes from my instructions to minimize writes? What part is slow? Booting up or just running?
    All of it seems slow. It is a Sandisk Extreme III 8GB CF card. Booting went from about 18-20 seconds on the hard drive to about a minute and a half. I have ewf and minlogon and all the other tweaks that I thought I read about. I simply used ghost to copy it over and while it worked, there is something that is not right. Part of the loading problem might have to do with the fact that it goes to the recovery screen that asks if you want to enter safe mode/ last known good config/ regular, but I can't get that to go away since I can't shutdown or hibernate.

  10. #270
    FLAC SFiorito's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Posts
    1,364
    where'd you buy the SanDisk from? ebay? what CF-IDE/SATA adapter are you using? I was booting up in the low 20s when I had an Extreme III so that doesn't look normal.
    EWF, HORM, MinLogon on XP.

    Zotac ION Atom N330, 2GB low-profile RAM, M3-ATX
    Win Embedded Std 2011 RC
    OCZ Vertex Turbo 30GB SSD
    Lilliput 629 Transflective, WRX Screen Mount
    BlueSoleil BT, i-Blue GM-2 GPS, DirectedHD Radio, Andrea Mic
    VoomPC 2

Similar Threads

  1. Replies: 268
    Last Post: 05-28-2012, 10:49 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •