Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21

Thread: Roadrunner runs like poop!!

  1. #11
    Newbie
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Netherlands
    Posts
    18
    there are 3 apps that run with big amount of memory.

    explorer.exe takes 13.000 kB
    SAVservice.exe takes 34.000kB
    svchost.exe takes 17.000kB
    RR.exe takes 17.000kB

    the rest are very small ones

  2. #12
    Newbie
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Netherlands
    Posts
    18
    i se that SAVservice.exe is my sofos virusscanner.
    Should i remove it from my hd?

  3. #13
    FLAC sama's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    London, UK
    Posts
    1,375
    not just memory, it's the amount of cpu cycles that is more important. (cpu %)

    my guess is that the virus checker is not doing you any favours. It always takes cpu clocks to have one running. and if you're transferring all your files via your home pc only, then you probably don't need it.

  4. #14
    Newbie
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Netherlands
    Posts
    18
    removed it, and done this http://www.tweakhound.com/xp/xptweaks/supertweaks1.htm tweak level3 also, but it still uses 100% cpu cycles and gets stuck after a while...

  5. #15
    Newbie
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Netherlands
    Posts
    18
    does anyone knows wat i must do so i can work with this normally without my cpu running at 100% cpu cycles???

  6. #16
    Variable Bitrate Pistolen08's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Tampabay, Florida
    Posts
    256
    reformat?

  7. #17
    Newbie
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Netherlands
    Posts
    18
    did that, but the same. When i run RR (winamp automaticly starts and resume the song) that all goes well, but when i want to start somethng else than a music app, than in hangs and gives cpu100% cycles.
    I also tryed to run memturbo but didn't help.

  8. #18
    Low Bitrate
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    85
    Quote Originally Posted by nawi View Post
    did that, but the same. When i run RR (winamp automaticly starts and resume the song) that all goes well, but when i want to start somethng else than a music app, than in hangs and gives cpu100% cycles.
    I also tryed to run memturbo but didn't help.

    Do you have Winamp or RR visualization running?

  9. #19
    Car Audio Moderator durwood's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Chicagoland (St. Charles,IL)
    Posts
    2,028
    What other hardware do you have connected to your carputer? I read somewhere that a Velleman K8055 board or something like that was eating up his CPU when not connected. Similar to what someone else said about XM.

    Also, what Skin and RR version are you using? The more info you provide the better people can help you.

  10. #20
    Newbie
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Netherlands
    Posts
    18
    I do not have winamp visualization on.

    and my hardware is a epia m1000

    i wil try to install winamp 2.9 ( i now have 5.x) maybe that will help.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. RoadRunner uses, futures and configuration
    By marsk8er in forum Road Runner
    Replies: 4
    Last Post: 08-14-2006, 03:46 AM
  2. How to poop at work...
    By BoyNextDoor in forum Off Topic
    Replies: 8
    Last Post: 05-02-2006, 12:11 AM
  3. Roadrunner Skinning Tutorial
    By Meelobee in forum RR Skins
    Replies: 14
    Last Post: 12-30-2005, 07:28 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •