Results 1 to 9 of 9

Thread: wusb54 help...anyone?

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    4

    wusb54 help...anyone?

    mess up the power side of my center trace on the board when I was desoldering the stock antenna can't get any info on the board from linksys ..lol so i was wondering if anyone out there has done the same silly thing and have resolve the issue.. the pad is so small it got sucked up with the desoldering wick .. I guess i gave it a bit too much heats stupid
    Attached Images Attached Images  

  2. #2
    Low Bitrate
    Join Date
    May 2008
    Location
    Beachwood, NJ
    Posts
    63
    buy a new one, if the trace is gone i dont think theres much you can do now

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    4
    There got to be someone out there that has some smt experience.. moding.. I know they are starting to mod ipod minis and asus eee's so a small trace for a WIFI card can't be all that hard.. compare to that..
    I just don't have the experience..and i want to keep this card due to the chipset it is using.. having a hard time finding a replacement..or else i would of replace it along time ago..

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    4
    Just use something the scratch off the varnish on whats left of the trace, and bridge it with solder. If it's too far to bridge it with solder use a single strand of copper wire. I'm attach antennas to many of those linksys cards, usually something happens to the trace for the center feed of the coax and I have to bridge it with solder. Just don't make the trace much longer than it originaly was and you should be fine. If you don't get the varnish off (that green looking coating) you won't get solder to stick to it.

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    4
    not sure if there is anything left of the trace.. , i was wondering also if there isn't anthing left of the centre trace . i was wondering where it lead to.. if it goes to the inside of the board (multi layer or i just can't see it lead to a chip)and if it would be possible to use something like silver glue and some sort of clip to keep the centre wire in place...?

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    4
    Quote Originally Posted by trymeplease View Post
    not sure if there is anything left of the trace.. , i was wondering also if there isn't anthing left of the centre trace . i was wondering where it lead to.. if it goes to the inside of the board (multi layer or i just can't see it lead to a chip)and if it would be possible to use something like silver glue and some sort of clip to keep the centre wire in place...?
    By the way thanks Shooter for your input.. I almost forgot to say..

  7. #7
    Newbie
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    4
    Quote Originally Posted by trymeplease View Post
    not sure if there is anything left of the trace.. , i was wondering also if there isn't anthing left of the centre trace . i was wondering where it lead to.. if it goes to the inside of the board (multi layer or i just can't see it lead to a chip)and if it would be possible to use something like silver glue and some sort of clip to keep the centre wire in place...?
    Its hard to tell where it goes. Your board looks a lot like mine, but not exactly the same. Ultimatley it leads to the radio transmitter on the board, but where specificly I can't tell from the photo. As for what to fix it with, rosin core solder would probably work best, or some sort of board repair glue. Silver glue/silver solder may or may not work. Most of the flux used for silvers is conductive, and mildly corrosive, and it doesn't work well for tiny parts as in this case.

  8. #8
    Newbie
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Waco, TX
    Posts
    15
    you can search up liquid trace its made from silver and comes in a pin for things like this

  9. #9
    Maximum Bitrate BarryWoods's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Ohio
    Posts
    551
    Can you post a pic of your card?
    Failure is not an option....



    It's installed by default on every version of Windows.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •