Results 1 to 6 of 6

Thread: CSR Bluetooth Adapter needs repluging after start

  1. #1
    Raw Wave RoyN's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    São Paulo, Brazil
    Posts
    3,534

    CSR Bluetooth Adapter needs repluging after start

    Hi All,

    I am really ****d at this, and I dont know what else to change, maybe some of the wise minds here can give me a solution!

    Whenever I reboot my carpc (or boot it up when I go into the car), my BT is not recognized... the BTTray icon is Blue and Red instead of Blue and White, and if I click on it it says no bluetooth dongle is found... If I unplug the dongle and replug it in the same usb port and all, it recognizes and starts working fine....

    I dont wanna have to do this everythime tho.... any hints?

    Thanks!

    (This is one of those no-name dongles that look like a usb thumbdrive with a small antenna that swivels up and down, Class 1 300ft, works pretty far with the dongle in the trunk of my closed car and a phone about 100ft away through some walls in the garage... but this non-recognition is driving me berzerk)

  2. #2
    Constant Bitrate almera's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    195

    Unhappy Billionton USBBT02 adapter needs repluging after restart

    Hi, I'm trying to solve same problem also. HELP!!

    I have billionton USBBT02 adapter...

  3. #3
    Maximum Bitrate R32 JUhl's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    North Atlanta
    Posts
    662
    I had the same issue and I fixed it by plugging my BT dongle to another USB port. That took care of it... but I REALLY think I just got lucky.

  4. #4
    Raw Wave RoyN's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    São Paulo, Brazil
    Posts
    3,534
    I think you got lucky....

    Tried numerous ports, even plugging it in a hub, and a friend of mine has the same issue with the same dongle, on multiple computers....

  5. #5
    Maximum Bitrate R32 JUhl's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    North Atlanta
    Posts
    662
    Quote Originally Posted by RoyN
    I think you got lucky....

    Tried numerous ports, even plugging it in a hub, and a friend of mine has the same issue with the same dongle, on multiple computers....
    If it will help, I might still have the package for the dongle I bought... I can give you the brand name... From the sounds of it, since your buddy has the same problem with the same type of dongle across a range of computers, it would appear the dongle is the issue.

  6. #6
    Raw Wave RoyN's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    São Paulo, Brazil
    Posts
    3,534
    Yeah, it seems to be really the issue...

    I havent gone deep into finding a solution, but since we are in Brazil, there arent that many options... overall the adapter is pretty good in terms of range and connection... just suck that it doesnt survive a boot!

    Oh well, i'll look into it later...

Similar Threads

  1. 12V, 5A Regulated Car Adapter
    By Alta in forum Power Supplies
    Replies: 6
    Last Post: 03-03-2005, 12:02 PM
  2. slim slot dvd rom with wrong adapter, questions
    By mattress in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 10-24-2004, 08:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •