Page 4 of 10 FirstFirst 12345678910 LastLast
Results 31 to 40 of 100

Thread: Engenius/Senao USB Wireless adapter

  1. #31
    Variable Bitrate
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Richmond, Tx: USA
    Posts
    328
    Quote Originally Posted by nemo1 View Post
    Engenius can survive hibernation no problem?
    Nope. I had problems with the its drivers stopping Road Runner from going into hibernation so with the help of Devcon and AutoIt, i just disable the card before going into hibernation and then reenable it on resume....and everything works flawlessly

  2. #32
    FLAC
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Queens, New York
    Posts
    1,386
    Quote Originally Posted by ajamils View Post
    Nope. I had problems with the its drivers stopping Road Runner from going into hibernation so with the help of Devcon and AutoIt, i just disable the card before going into hibernation and then reenable it on resume....and everything works flawlessly
    I have the same problem and it is sooo annoying... Can you elaborate? Or does anybody have a fix for this?
    2002 Mitsubishi Galant
    Progress: 90% [-▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓- ->

    Carputer Specs:
    Via M10K
    512mb Ram
    60GB HDD
    Souund Blaster Audigy2 NX
    OPUS ITX PC Case


  3. #33
    Neither darque nor pervert DarquePervert's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Elsewhere
    Posts
    13,949
    Quote Originally Posted by Cheekz185 View Post
    I have the same problem and it is sooo annoying... Can you elaborate? Or does anybody have a fix for this?
    Using Windows to manage your wireless conenction helps. Their client utility is crap anyway.
    I was all prepared to use autoit and devcon to pull this off, but now I don't think I need to!
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

  4. #34
    FLAC
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Queens, New York
    Posts
    1,386
    Quote Originally Posted by DarquePervert View Post
    Using Windows to manage your wireless conenction helps. Their client utility is crap anyway.
    I was all prepared to use autoit and devcon to pull this off, but now I don't think I need to!
    U have the Engenius device? So i will delete their app and see what happens!
    2002 Mitsubishi Galant
    Progress: 90% [-▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓- ->

    Carputer Specs:
    Via M10K
    512mb Ram
    60GB HDD
    Souund Blaster Audigy2 NX
    OPUS ITX PC Case


  5. #35
    FLAC
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    1,788
    I am continuing to have problems with this unit and hibernation. I have set up Devcon/Autoit and have made sure that it's properly shutting down and restarting the device, but still no joy. After resuming from hibernation device manager shows the device with a yellow exclamation point next to it and a note that it could not be restarted. I must then either reboot the machine or reinsert the USB cable to get the computer to recognize the device.

    The device is plugged directly into the USB port on the computer, not a hub. I've got all kinds of other USB devices going and none of them has any hibernation problems.

    Is anybody else continuing to have problems with this device and hibernation? Does anybody have any advice about how to fix it?

  6. #36
    FLAC
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    1,788
    I uninstalled the client utility per the earlier post and everything seems to be working now even without the Devcon/Autoit procedure in place. Hopefully, that will continue.

    For anyone doing this, during uninstall a window comes up asking if you really want to uninstall the drivers. Click "no" and the client utility will be uninstalled but the drivers will not.

    Quote Originally Posted by keenanj View Post

    Also This 7dBi antenna fits the connector and just about doubles the range
    The website says you are out of stock of the antenna. Will you be getting more?

    Also, I'm trying to keep my system totally stealth. I have the receiver under the rear deck so it's invisible. The reception is great as is, but it could always be better. Do you think there will be a significant improvement in reception with this antenna even if I put it under the deck? I'm not really concerned about the $15 for the antenna, but I have to remove my rear seat to put anything under the deck and that's a huge pain.

    Thanks in advance.

  7. #37
    Variable Bitrate nemo1's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    314
    Quote Originally Posted by keenanj View Post
    Keenan Systems is the authorized master reseller for EnGenius so you are getting the real products at the best price.
    Are you saying there are fake ones out there? If yes then how can we identify the fake ones?

  8. #38
    Variable Bitrate nemo1's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    314
    Quote Originally Posted by DarquePervert View Post
    Using Windows to manage your wireless conenction helps. Their client utility is crap anyway.
    I was all prepared to use autoit and devcon to pull this off, but now I don't think I need to!
    I have tried using windows to manage the wireless connections. When it goes to hibernate it will stop the wireless connection and when windows resume from hibernate, the wireless connection will be automatically connected back. Is that what you are getting?

  9. #39
    FLAC
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Queens, New York
    Posts
    1,386
    I removed their client application and I am just using windows! But i am still getting the same problem but not as much. Maybe the carPC will not hibernated like ever 10-15 times the car turns off. Also i tried the Devcon auto it and it didnt help so much.
    2002 Mitsubishi Galant
    Progress: 90% [-▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓- ->

    Carputer Specs:
    Via M10K
    512mb Ram
    60GB HDD
    Souund Blaster Audigy2 NX
    OPUS ITX PC Case


  10. #40
    FLAC
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    1,788
    Quote Originally Posted by Cheekz185 View Post
    I removed their client application and I am just using windows! But i am still getting the same problem but not as much. Maybe the carPC will not hibernated like ever 10-15 times the car turns off. Also i tried the Devcon auto it and it didnt help so much.
    Thanks for letting me know. My situation is exactly the same.

Similar Threads

  1. driver issues with usb to ide adapter
    By jermkesler in forum General Hardware Discussion
    Replies: 22
    Last Post: 08-31-2006, 09:09 PM
  2. Best USB Wireless Adapter?
    By James141 in forum Wireless Communications
    Replies: 36
    Last Post: 06-25-2006, 01:48 AM
  3. Head Unit USB Adapter
    By unr3al in forum General Hardware Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 09-21-2005, 11:02 PM
  4. need power supply info for buslink pcmcia usb 2.0 adapter
    By minghi in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 04-12-2005, 08:54 AM
  5. Wireless Game Adapter
    By cruiser01 in forum Wireless Communications
    Replies: 5
    Last Post: 02-15-2005, 06:53 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •