Page 8 of 8 FirstFirst 12345678
Results 71 to 77 of 77

Thread: WiFi Hopper - WLAN Scanner and autoconnecter

  1. #71
    Variable Bitrate CARLOS_CET's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    NH
    Posts
    303
    Quote Originally Posted by ARCTiC View Post
    I'm using EPIA and a 3com PCI card. The PC is setup properly, i just have to click on the "in range" connection to autoconnect, but it autoconnects to my own LAN... if it works for you, are you sure you have windows zero configuration service turned off (manually) and not just turned off via WiFi Hopper configuration (there's a option)? Coz it works for me too if i leave it on... but as i said i had to disable it for other reasons.

    Can I ask what reasons you had to shut it off for? I had the linksys connection manager running with wi-fi hopper, and that worked. I than stopped the linksys connection manager and it worked that way. I stoped the XP Zero Connection via wi-fi hopper without a problem. How do I make sure that it's really stopped?
    Car PC Progress

    (>>>>>>>>>>>>---) 90%


    "Don't speak about it, be about it"


  2. #72
    FLAC ShawJohn's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    On the edge!
    Posts
    1,790
    Services Manager in Admin tools (XP)

    Run this string


    %SystemRoot%\system32\services.msc /s

  3. #73
    Low Bitrate dima237's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    64
    Thanks alot guys for both the scripts and pointing towards the programs. A couple of things:
    1. If you registered the program, the title in the script needs to be changed to include "Registered Version". The scripts didn't work for me until I looked inside.
    2. When the switching of modes takes place, the Wifi Hopper window is brought on top of RR. Is there any way to fix that? Other then that, this is exactly what I was looking for.

    Thanks again.

  4. #74
    Low Bitrate dima237's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    64
    Guys, I also have a problem on startup the scripts don't start switching modes, but if I manually switch it to hopping, after that everything is automated. Any ideas?

  5. #75
    Newbie
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    19

    Lightbulb Google earth and the software...

    Hello!, can we link the scan results database with google earth?
    Thanks!

  6. #76
    Newbie
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    19

    the exe si good...

    Quote Originally Posted by Sonicxtacy02 View Post
    here's a script i made to launch the program and set it to hopping mode automatically. you need to download autoit 3 to run it
    Do you know the script for connect in hopping mode and set gps in com3 in on line mode for take all data for after put the data in the poi´s file?
    thanks!!

  7. #77
    Variable Bitrate CARLOS_CET's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    NH
    Posts
    303
    Quote Originally Posted by ARCTiC View Post
    I'm using EPIA and a 3com PCI card. The PC is setup properly, i just have to click on the "in range" connection to autoconnect, but it autoconnects to my own LAN... if it works for you, are you sure you have windows zero configuration service turned off (manually) and not just turned off via WiFi Hopper configuration (there's a option)? Coz it works for me too if i leave it on... but as i said i had to disable it for other reasons.
    Ok. I see what your saying now...I have the same problem. Well, I guess it's really not a problem since I don't need to diable Windows Zero.
    Car PC Progress

    (>>>>>>>>>>>>---) 90%


    "Don't speak about it, be about it"


Page 8 of 8 FirstFirst 12345678

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •