Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 25

Thread: T-mobile internet speed/satisfaction question

  1. #11
    Newbie
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    23

    No luck

    Here's the error: (and I got when dialing msn and my work phone#)

    Error 678: The remote computer did not respond. For further assistance...

    I double checked my dialing rules and ran a diagnostic on the modem through device manager.

    It comes back with successes and mentions something about wap.voicestream.com.

    It also lists GPRS as a supported interface along with irda, bt, etc.

    I just signed up for the free netzero, so we'll see if that fixes it.

  2. #12
    Maximum Bitrate Injector's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Rockledge, FL
    Posts
    525
    easyGPRS is for samsung phones only, the same way nokia has nokia pc suite, you could try the sony support website and they might have their own software, as for the modem driver i really wouldn't know you could try google or the sony site

  3. #13
    Maximum Bitrate Injector's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Rockledge, FL
    Posts
    525
    wap.voicestream.com
    for some reason it's trying to use your cellphone as cable modem not a dial-up modem,it's trying to use the internet in your phone, not making a call, you might want to check your settings

    Error 678: The remote computer did not respond
    this would be normal because when you dial yoour work number does not answer with a dataline (all the noise dialup makes), did your phone even ring?

  4. #14
    Newbie
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    23
    i'm not at work, i'm in training across the street. i was outside in the parking lot and figured i would dial my desk, b/c it would ring and then goto voicemail.

    search begins for sony drivers....

    funny thing... this is from the free t-mobile thread

    Quote:
    Originally Posted by mp31023
    Thanks for the quick reply!!!!

    However I am using a Sony Ericcson. Will easyGPRS work with this? And where can I download easyGPRS?


    no need

    use bluetooth w/ Widcomm drivers
    when the phone is recognized by computer, it will setup any possible features.
    Sony ericssons work great ( T610,T616,&637 ) ..
    Mines a T610 and I just have it dial the phone ( *99***3# ) which connects to the internet.
    I set " Internet Preferences " on the computer ( both IE & Firefox linked ) to use a proxy server with IP & Port 8080

    simple, no other software needed

    thanks again for all of your help.

  5. #15
    Constant Bitrate ZtH01's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Mankato, MN
    Posts
    116
    Quote Originally Posted by philly318ti View Post
    Injector-

    what phone do you have? i've tried to use my t610 as an external bluetooth modem to dial into my aol and msn accts with no luck.

    i thought the problem was with t-mo, but if you got it to work then that gives me hope.

    can you post your steps?
    It works, I have a T610 that I used to use. I used it with my laptop from time to time.

    When you try to dial the ISP, with your PC, does the phone light up and show it's making a call?

    My laptop is with my wife 200 or so miles from here right now, so I'm going from memory on this... Make sure the connection is set as an analog link and not GPRS. Look around the T610 modem properties and such..
    -ZtH01
    "It's my belief that my big balls should be held every night"

  6. #16
    Newbie
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    23
    OK, this is both promising and painful.

    the phone does dial and goes to connecting...then it just hangs up.

    i'll check the properties. don't remember seeing a choice for analog.

    when you say t610 modem properties, were you hardwired w/ data cable or were you bluetooth?

  7. #17
    Newbie
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Orlando
    Posts
    26
    i have a Tmobile MDA,i know i can hook the phone to the pc,but how do i get the pc to read my phone as a modem and connect? is there a driver for it?

  8. #18
    Newbie
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    23

    Still trying

    I've made some progress. Still no netzero connection though...

    I downloaded the connection suite from sonyericsson.com. i didn't feel like installing outlook, so it only installed the dialup wizard.

    when i launched the dialup wizard it couldn't find my phone. i kept trying and trying and eventually got it to find the phone. for some reason it did not recognize my bluetooth modem (widcomm 5.0.1.1100) as installed. It had me install a "sony t610 bluetooth modem" driver. i got to set the analog modem and added the phone, sim etc. etc.

    i made the mistake of not knowing my netzero access number beforehand and had to cancel out of the process. It put a netzero dialup shortcut on my desktop with no number in it....big mistake.

    however when i tried to dial my netzero access , after i got my access numbers, it wouldn't connect. it would turn the bt icon green in the system tray, but the phone wouldn't dial.

    the only setting that makes the phone dial is bluetooth modem. however, that uses gprs so i can't connect to netzero.

    i tried to go back into the sony dialup wizard but now it won't find my phone. i enabled the correct com port (sony says use the same one that bt serial is connected to), and the bt icon goes green...then white...green then white, but no wizard connection is made.

    that part is pretty frustrating since i saw it work once. i tried deleting my profile out of the dialup wizard...no luck. I tried uninstalling the connection suite...no luck. I tried uninstalling and reinstalling my widcomm drivers...no luck


  9. #19
    Maximum Bitrate Injector's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Rockledge, FL
    Posts
    525
    did you restart with the working drivers? because my nokia is tha same way, i start windows and plug in my phione and it works fine but if i unplug the cable windows makes the sound of the device unplugged but the software never recorgnizes the phone was removed, i tried killing the program, disabling and enabling the usb ports, reinstalling drivers, the only thing that works is to restart windows, so you might want to try the drivers and settings that worked and restart your pc and see if it works

  10. #20
    Newbie
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    23
    i'm not understanding what you said. did i restart the pc after i installed the t610 drivers? yes. a couple of times. but i'm not sure what my connections were when it worked that one time.

    but i'll try it again. so here's what i'll try tonight...

    1. uninstall widcomm bt drivers
    2. uninstall SE connection suite
    3. uninstall SE t610 BT modem drivers

    -RESTART-

    4. install widcomm drivers

    -RESTART-

    5. verify drivers work (i have phoco to test with)

    -RESTART-

    6. install SE connection suite

    -RESTART-

    7. try and connect to dialup wizard

    7a. If wizard works it will prompt me to install t610 modem drivers (don't know why it doesn't like widcomm bt modem??)

    7b. If wizard doesn't pick up my phone, I can still install t610 bt modem drivers and try to connect.

    -RESTART-

    The only thing is, I'm stumped as to what to try if I can't get the sony dialup wizard to recognize my phone. its the only thing i've found so far that lets me choose to dial as analog modem. There's nothing in the widcomm bt modem properties that lets me change this.

    ZtH01 was able to successfully connect with my phone. How did he change to analog?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Mobile Athlon XP-M question...
    By migel628 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 08-18-2005, 10:53 PM
  2. Internet Question?
    By vwjti18t in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 03-04-2005, 02:10 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •