Page 13 of 86 FirstFirst ... 3456789101112131415161718192021222363 ... LastLast
Results 121 to 130 of 851

Thread: [DEAD]Project Turtle: 1993 Toyota Tercel/56K=FAIL

  1. #121
    FLAC freeflashstuff's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Socorro, New Mexico, United States
    Posts
    1,142
    It finished downloading at about 7pm Mountain time, but it seeded until now, cause I just got home. I started the process, but I had to stop it because my moms pc is the only pc in the house set up for BitTorrent, and also the only one with a CD burner(She wanted to play Solitare). Sad, isn't it? I had planned on a reinstall tonight, but I don't think that's gonna happen until either tomorrow morning before school, or tomorrow afternoon, after school... School is my biggest obstacle ATM.
    I have bad luck with vehicles...

  2. #122
    FLAC freeflashstuff's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Socorro, New Mexico, United States
    Posts
    1,142
    I got a case from rdholtz, it came in yesterday. It looks awesome! As soon as I get out of church, I plan on getting everything installed temporarily(until my DC/DC PSU comes in). Slipstreaming broke my genuine copy of XP's validation, so I'm getting ready to try to fix that.



    I have bad luck with vehicles...

  3. #123
    And then I was mod. Tidder's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    New Mexico, USA
    Posts
    4,211
    I've never had luck slipstreaming sp3 into a pre-sp3 iso. I ended up downloading the image from MSDN.
    Tidder

    Try RevFE
    The best resurrected frontend I've ever used, period.

  4. #124
    FLAC freeflashstuff's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Socorro, New Mexico, United States
    Posts
    1,142
    My DC/DC PSU came in yesterday, but I wasn't home to sign for it. So, at lunch, I'm going to the post office to pick it up. Maybe I can install it while I'm "at lunch". I might be a little late to 5th though... I need to work something out about the case(thanks RDHoltz!) because it just barely doesn't fit. *calls Saul* He said he might help me with it when he gets off of work. Maybe I can get it all finished by tonight!
    I have bad luck with vehicles...

  5. #125
    Who am I? HiJackZX1's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Miami
    Posts
    6,603
    OMG, you dont seem to have any luck with your install. I remember my first install though, i didnt have much luck either. how dis you break your validation, like what do you mean? i do know when i went to activate after nLiting my install, i had to call microsoft to revalidate my key. wasnt a big deal though, i just hope i dont have to do it when i replace the HDD. Include pictures, i want to see how its turning out.
    Nirwana Project, the Android/Win 7 hybrid system!

    1X Ainol Novo Flame Tab
    4X MK808b
    3x Perixx Touchpads
    3x 7 inch Screens
    1X 7 inch motorized Screen
    1x Win 7 PC

  6. #126
    FLAC freeflashstuff's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Socorro, New Mexico, United States
    Posts
    1,142
    After I nLited my install with SP3 and some extra software bundled into the install, my copy wouldn't pass WGA Validation. I traced it to a bad install of the WGA Validation software. I Add/Remove Programs and removed the update for WGA and re-installed it. I can add pictures when I got home from school. I can't get to Flickr from here...
    I have bad luck with vehicles...

  7. #127
    FLAC freeflashstuff's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Socorro, New Mexico, United States
    Posts
    1,142

    I can haz pix?

    I have pix!!

    First, the PSU I mentioned in post #97. I went and got it during my lunch at school. I wasn't late to 5th period either! I apologize in advance for the low-res iPhone pix, I lost my Kodak somewhere in my room


    It came boxed up with lots of tape, (came from China...) and the PSU was thoroughly wrapped in bubble wrap.


    It's made about the same as the picoPSU line is, but it sits at a right angle, where, (I think) the picoPSU is straight up. (Somebody correct me if my info is FUBAR)

    All the wires are soldered directly to the bottom of the board.


    The 12VDC + and - cables


    It has a P4 power connector(good, because the Atom board needs it ) Sorry, it's kinda blurry...


    It has 2 Molex(HDD) power connectors, and 1 Berg(FDD) power connector.


    The whole unit in one shot.


    I'm off to get this thing installed. I'll finish the posting in about 30 minutes.
    I have bad luck with vehicles...

  8. #128
    FLAC freeflashstuff's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Socorro, New Mexico, United States
    Posts
    1,142
    It didn't work!! The fan on the processor on my board would spin for a second, then would quit. I hooked my AC PSU up, and it worked fine. WTF could the problem be?
    I have bad luck with vehicles...

  9. #129
    Who am I? HiJackZX1's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Miami
    Posts
    6,603
    Quote Originally Posted by freeflashstuff View Post
    It didn't work!! The fan on the processor on my board would spin for a second, then would quit. I hooked my AC PSU up, and it worked fine. WTF could the problem be?
    My bad, I forgot that I was looking at this on a PPC which leaves out pictures. My bad, lol..... The case is so cute, very nice and small and looks like it has perfect ventilation. Why not hookup the fans to direct power. The way my setup works is that I have a relay on the 12v line, when the PC turns on, it trips the relay and tuns on everything including the fans, all 8 of them. This also includes the processor fan. I did this because I wanted the fans to run at full speed all the time. I had major temp issues because the MoBo was trying to control the speed, but my design tricks the sensors into thinking its freezing when in certain places, like the GPU, its actually overheating.
    Nirwana Project, the Android/Win 7 hybrid system!

    1X Ainol Novo Flame Tab
    4X MK808b
    3x Perixx Touchpads
    3x 7 inch Screens
    1X 7 inch motorized Screen
    1x Win 7 PC

  10. #130
    FLAC freeflashstuff's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Socorro, New Mexico, United States
    Posts
    1,142
    I did a little reading, the 200W claim is *****. This PSU doesn't regulate the 12v rail or the 5V rail. I pretty much just threw $40 down the toilet...
    I have bad luck with vehicles...

Similar Threads

  1. Replies: 44
    Last Post: 06-02-2009, 12:28 PM
  2. 2004 Toyota Corolla S Project!
    By PaulDePimp in forum Show off your project
    Replies: 17
    Last Post: 04-13-2007, 06:31 PM
  3. 1993 GMC Sport Truck Project
    By chapstick in forum Worklogs
    Replies: 14
    Last Post: 06-22-2005, 04:37 PM
  4. Replies: 7
    Last Post: 05-21-2005, 04:43 AM
  5. A Start Community Project
    By BenjaminS in forum MacCar
    Replies: 9
    Last Post: 03-25-2005, 05:46 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •