Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 30 of 30

Thread: 1989 maxima project

  1. #21
    Newbie
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    32
    Quote Originally Posted by MeeM View Post
    As long as you connect all three cables to you M2 (+12v, -12v, ignition), your PC will turn on automatically when you turn your key in the ignition.

    Glad to see you're making progress.
    thank,now this other issue.i have a hard drive from my old tower i plugged it in everything came on but the screen goes to this message that it was shut down wrong and ask to move arrow key to the 3 option to start it back up.so i plugged keyboard in and mobo dont respond to it.i can take plug from key board loose and barely put plug in you can see the lights blink on keyboard to know its hooked up but they go off and not respond.what could that be?

  2. #22
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    344
    Is it a PS/2 keyboard? Make sure you're putting it in the right port. If you put the keyboard plug into the mouse port, the keyboard lights will come on and then turn off, just like you said.

    Why is the plug loose? Is the plug worn out a bit? Try a different/newer keyboard. Also, try plugging the keyboard in while the computer is off, then turn it on.

  3. #23
    FLAC SNOtwistR's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Keswick,On Canada
    Posts
    1,404
    also ps2 ports need to be seen during bios boot up so if you plugged in while comp was running it won't see keyboard. You can always use a usb keyboard or bluetooth if your ps2 port is buggered SNO

  4. #24
    Newbie
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    32
    Quote Originally Posted by SNOtwistR View Post
    also ps2 ports need to be seen during bios boot up so if you plugged in while comp was running it won't see keyboard. You can always use a usb keyboard or bluetooth if your ps2 port is buggered SNO
    thanks will try soon as i can

  5. #25
    Newbie
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    32
    Quote Originally Posted by MeeM View Post
    Is it a PS/2 keyboard? Make sure you're putting it in the right port. If you put the keyboard plug into the mouse port, the keyboard lights will come on and then turn off, just like you said.

    Why is the plug loose? Is the plug worn out a bit? Try a different/newer keyboard. Also, try plugging the keyboard in while the computer is off, then turn it on.
    thanks will try that also

  6. #26
    Newbie
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    32
    ok tried it out double check of what i have and saw that the hard drive was on cs instead of master.now it pops up via mainboard screenbut nowit says something about inter a cd rom ect and i have no power from usb mouse or keyboard.so i'm guessing i have to get ide drive and install drivers right?

  7. #27
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    344
    Ok I think you need to set up the whole PC using a desktop power supply and once it's all working, you can install the motherboard in the car using your M2 as the power supply. So connect your hard drive, CD-ROM drive, mouse, keyboard, etc. and then connect your desktop power supply. Turn it on and install any drivers you need to. Once it's all fine and working, disconnect the desktop power supply and connect your M2.

  8. #28
    Newbie
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    32
    Quote Originally Posted by MeeM View Post
    Ok I think you need to set up the whole PC using a desktop power supply and once it's all working, you can install the motherboard in the car using your M2 as the power supply. So connect your hard drive, CD-ROM drive, mouse, keyboard, etc. and then connect your desktop power supply. Turn it on and install any drivers you need to. Once it's all fine and working, disconnect the desktop power supply and connect your M2.
    when i connect it to the m2 it was working fine but it started to smoke i think i got a bad board somite have to get another board now

  9. #29
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    344
    Uh oh! That doesn't sound good. Your M2 might be faulty. Did you try your motherboard with a desktop power supply?

  10. #30
    Newbie
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    32
    ok finally got the same board i had,it had a 30 day warr.on it. will post pics next when i get back on.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Replies: 76
    Last Post: 06-21-2010, 04:03 PM
  2. BMW X5 CarCube Project by Vinzer (lots of pics)
    By vinzer in forum Show off your project
    Replies: 24
    Last Post: 06-19-2010, 07:18 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 07-08-2009, 09:58 PM
  4. *WORKLOG* 98 Maxima, 8'' Carputer Screen Project
    By Nexson in forum Fabrication
    Replies: 23
    Last Post: 10-20-2007, 06:06 PM
  5. A Start Community Project
    By BenjaminS in forum MacCar
    Replies: 9
    Last Post: 03-25-2005, 05:46 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •