Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: sigh

  1. #1
    Variable Bitrate 3g Jester's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    267

    sigh

    so yesterday i used my home pc's power supply and had some install problems. went to try it again and now my carputer wont turn on :/. any suggestions? all my jumpers look good...

  2. #2
    Neither darque nor pervert DarquePervert's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Elsewhere
    Posts
    13,950
    Can you be any more vague?
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

  3. #3
    Variable Bitrate 3g Jester's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    267
    no. i asked my via epia V1k mobo if it wanted to give me any more **** and it just stared at me. so i gave it the finger.

  4. #4
    Low Bitrate
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    105
    delete this thread...stupid as ****...

  5. #5
    Variable Bitrate 3g Jester's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    267
    eat my *** n00b. i was hoping for some words from someone who might be able to give me some advice...from someone who knows what their doing.

  6. #6
    Para Laura thanatos106's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Miami Beach,FL U.S.A
    Posts
    3,497
    Well for that we need more info like:

    Can you hear any beeps?
    What devices are connect to the MOBO?
    Did you check your Memory to see is full inset in the slot?? etc...

    Thanatos.
    RexBruMet Skin for FrodoPlayer

    Nissan Aux-in MOD


    Quote Originally Posted by bgoodman
    We're an international forum, post in whatever langauge you like.

  7. #7
    Variable Bitrate 3g Jester's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    267
    yeah. sorry i didnt write that up. everything is in. no beeps. memory seated fine. i hadnt touched it since i unplugged it yesterday. its like the power supply isnt supplying the power but i dont see any damage to the mobo and obviously my PS works cause my home pc is farting around just fine.

  8. #8
    Self proclaimed spoon feeder TruckinMP3's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Colorado
    Posts
    2,742
    Quote Originally Posted by 3g Jester
    so yesterday i used my home pc's power supply and had some install problems. went to try it again and now my carputer wont turn on :/. any suggestions? all my jumpers look good...
    OK, noob.

    For us to help you we will need to know what 'install problems' you had.

    Did you get an error message installing the OS? What OS?
    Was it a device driver? What device?
    What (exactly by part number) hardware are you using?

    Do you want to say 'eat my *** n00b' to me also?
    TruckinMP3
    D201GLY2, DC-DC power, 3.5 inch SATA

    Yes, you should search... and Yes, It has been covered before!

    Read the FAQ!

  9. #9
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    622
    Truckin you n00b, always being nice and helping as if this were some kind of community forum...








    eat my ***

  10. #10
    Self proclaimed spoon feeder TruckinMP3's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Colorado
    Posts
    2,742
    Quote Originally Posted by kirbycope
    Truckin you n00b, always being nice and helping as if this were some kind of community forum...








    eat my ***
    I knew I could count on someone to step up... I think that is the first time I've called someone a noob.... Maybe he'll post the detail we need to be able to help the poor bastard.
    TruckinMP3
    D201GLY2, DC-DC power, 3.5 inch SATA

    Yes, you should search... and Yes, It has been covered before!

    Read the FAQ!

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. 2005 Ford Mustang GT - FIRST 05 INSTALL
    By mbkowns in forum Show off your project
    Replies: 102
    Last Post: 07-26-2007, 02:26 PM
  2. Motorola Phones
    By robr in forum PhoneControl
    Replies: 183
    Last Post: 05-12-2007, 09:41 PM
  3. CCarProject [Mac Frontend] Roadmap Inputs
    By Bugbyte in forum MacCar
    Replies: 31
    Last Post: 07-22-2005, 12:20 PM
  4. Sigh...wish skins worked.
    By Carter in forum FrodoPlayer
    Replies: 4
    Last Post: 09-20-2004, 02:32 PM
  5. what do we all use for our basic pointing device?
    By stimps in forum Input Devices
    Replies: 10
    Last Post: 06-04-2004, 05:56 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •