Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: MCE 2005 problems

  1. #1
    Variable Bitrate
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Green Bay, WI
    Posts
    342

    MCE 2005 problems

    I installed windows MCE 2005, but I don't have an option in the start menu for the media center....

    Will it only show up after I register it?????

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    11
    You probably installed it incorrectly. Did you do a clean install or upgrade?

  3. #3
    Variable Bitrate
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Green Bay, WI
    Posts
    342
    upgrade

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    11
    You'll need to do a clean install for it to work. I ran into the same problem.

  5. #5
    Variable Bitrate
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Green Bay, WI
    Posts
    342
    thanks....i'll try tonight...

  6. #6
    Constant Bitrate slangnasty's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    San Diego
    Posts
    136

    CloseCaption in MCE2005/HTPC. How do I disable?

    I presently run my satellite directly into my Samsung HDTV Sat-reciever. The sat reciever video is connected directly to the TV (via component R,G,B) and audio directly via optical out to my audio amp. When I first setup my Sat reciever, and began viewing... CloseCaption (CC) messages was enabled and could be seen on every channel that supported it. I went into my samsunG menu/controls and disabled CC and viola... no more CC -- great!

    Next step in my HTPC setup... connect an audio/video out channel from my sat to my htpc/pvr-250. I did this by running audio/video out from my sat-receiver into my HTPC. The intent... record non-hi-def programs.

    I have MCE2005 setup and working properly. After configuring MCE2005 to use DirecTV satellite, change the channels, etc... I was up an running with the ability to view my sat-feed via MCE.

    my problem... when I view the sat-feed via MCE -- the closed caption (CC) is BACK!

    But when I switch back to TV+Satellite (and not view through MCE) there are no CC messages.

    I know disabling CC display within my Sat reciever worked -- because I don't see CC text in the SAT+TV display. However SAT+MCE does show the CC text. I looked in the MCE settings for a way to disable/turn-off CC in MCE 05 but didn't have any luck.

    if you made it this far, thanks for reading this message!

    If you have any ideas what I can or should do to disable CC messages in MCE, please let me know.

    Thanks for your help.
    Slang

    ========================================
    - CarPC install complete.
    - CarPC software: CENTRAFUSE
    - Planning/working on in-dash for lilliput monitor
    ========================================

  7. #7
    Underachiever ACHIEVER's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Up in dat ass Ranking: Mr. 25,000!!! :) Posts: 10000 +
    Posts
    586
    In Media Center, go to Settings, TV, Audio. From that screen you can select your captioning wishes. This is how it works for me with cable fed in anyway, but I would think it is the same.

  8. #8
    Constant Bitrate slangnasty's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    San Diego
    Posts
    136
    Thanks for your help ACHIEVER. I will try this out and let you know.

    btw are you running mce 04 or 05?

    ========================================
    - CarPC install complete.
    - CarPC software: CENTRAFUSE
    - Planning/working on in-dash for lilliput monitor
    ========================================

  9. #9
    Underachiever ACHIEVER's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Up in dat ass Ranking: Mr. 25,000!!! :) Posts: 10000 +
    Posts
    586
    2005

  10. #10
    Newbie
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    14
    Does anyone have any info on the installation of this app. I had the same issue, I installed it and it looks just like regular windows xp. Please Help.

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Software Review: Windows XP Media Center 2005 Edition!
    By nFiniteTuning in forum The Review Palace
    Replies: 180
    Last Post: 05-01-2007, 11:54 AM
  2. Hard drive shock problems.
    By Mikesz in forum General Hardware Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 03-21-2005, 03:37 PM
  3. Car voltage problems
    By cheerio in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 08-16-2004, 08:01 AM
  4. Dell Inspiron 8200 & Lilliput TS problems?
    By bkpsu in forum LCD/Display
    Replies: 1
    Last Post: 08-15-2004, 01:55 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •